klik op poster voor vergroting

Het 23e Meppeler Kerstconcert vindt plaats op zaterdag 23 december 2023 in de Kruiskerk , Thorbeckelaan 73  te Meppel. Aanvang 20.00 uur (zaal open vanaf 19.15 uur).

Wat in 1999 begon als een samenwerking tussen de Meppeler verenigingen De Bazuin, het Meppeler Mannenkoor en de zangvereniging Immanuël is nu een vast onderdeel geworden van de activiteiten rond Kerst in Meppel. Jaarlijks op de laatste zaterdag voor Kerst is er het Meppeler Kerstconcert.

De organisatie van het Meppeler Kerstconcert is een activiteit van de Stichting Meppeler Muziekfestival. Jaarlijks worden enkele ensembles gevraagd het concert te verzorgen, waardoor de inhoud ieder jaar anders is. De uitvoerenden voor dit jaar zijn de Christelijke Muziekvereniging de Bazuin uit Meppel onder leiding van René Bos en het kamerkoor Musica Vocalis onder leiding van Raghna Wissink. Het fanfare orkest van de Bazuin zal een muzikaal gevarieerd programma in kerststijl ten gehore brengen. Het kamerkoor Musica Vocalis completeert het programma met een stemmig programma. De beide uitvoerenden hebben op verzoek van het bestuur van de stichting Meppeler Muziekfestival gekozen voor een mooie samenwerking tijdens het concert. Traditioneel zal de samenzang niet ontbreken tijdens het Meppeler Kerstconcert.
De toegangsprijs bedraagt € 12,50. Kinderen tot 13 jaar hebben gratis toegang, mits begeleid door een betalende volwassene.
Kaarten zijn vanaf 6 december verkrijgbaar bij boekhandel Riemer-Barth, Woldstraat 5 te Meppel. Kaarten zijn nu reeds online te bestellen. Klik daarvoor op onderstaande link.

Klik hier om online kaarten te bestellen.