Het 22e Meppeler Kerstconcert vindt plaats op zaterdag 17 december 2022 in de Samenstroom, Groenmarkt 2. Aanvang 20.00 uur.

Wat in 1999 begon als een samenwerking tussen de Meppeler verenigingen De Bazuin, het Meppeler Mannenkoor en de zangvereniging Immanuël is nu een vast onderdeel geworden van de activiteiten rond Kerst in Meppel. Jaarlijks op de laatste zaterdag voor Kerst is er het Meppeler Kerstconcert. Dit jaar valt de laatste zaterdag voor Kerst samen met kerstavond. Daarom wordt het Meppeler Kerstconcert een week eerder gehouden.

De organisatie van het Meppeler Kerstconcert is een activiteit van de Stichting Meppeler Muziekfestival. Jaarlijks worden enkele ensembles gevraagd het concert te verzorgen, waardoor de inhoud ieder jaar anders is.

De uitvoerenden zijn dit jaar het Meppeler Mannenkoor, Muziekvereniging Euphonia uit Nijeveen en de solisten Coen Manché op piano en Victor Beck op accordeon.

 

klik op afbeelding voor vergroting

De zaal is open vanaf 19.30 uur. De entreeprijs bedraagt € 10,- Kinderen in de basisschoolleeftijd hebben gratis toegang, mits begeleid door een betalende volwassenen.

Vanaf 15 november is het mogelijk online kaarten te bestellen. Gebruik daarvoor deze link.
(Voor)verkoop tevens vanaf 6 december bij boekhandel Riemer-Barth en indien nog voorradig ’s avonds aan de zaal (contante betaling).